وکلای غیر قانونی

آیا وکیلی که پرونده من را بر عهده گرفته است قانونی است؟

این اولین سوالی است که در هنگام استفاده از وکیل در جهت انجام پرونده مهاجرت خود به کانادا باید به آن جواب دهید. سوالی مهم و حیاتی که بی توجهی به آن ممکن به قیمت ریجکت شدن پرونده مهاجرتی شما و محروم شدن به مدت 5 سال از سمت اداره مهاجرت کانادا منجر شود.

در ایران و کانادا صدها شخص و شرکت به صورت غیر قانونی در زمینه مهاجرت فعالیت می کنند که این اشخاص و شرکت ها با وعده های بزرگ و با هدف جذب مشتری سعی در پیشبرد اهداف غیر قانونی خود دارند. متاسفانه در کشور ایران موسسات غیر قانونی با سرعت بسیار بالایی در حال رشد هستند و بدون آنکه مجوز وکالت پرونده های مهاجرتی را از طرف اداره مهاجرت کانادا داشته باشند اقدام به جذب مشتری و اخذ مبالغ هنگفت از افراد بدون اطلاع می کنند.

طبق قانون کانادا و آنچه که در وبسایت اداره مهاجرت کانادا آورده شده فقط سه گروه از افراد می توانند وکالت یک پرونده مهاجرتی را بر عهده بگیرند. اگر کسی غیر از این سه دسته در قبال وجه پرونده مهاجرتی (یا دانشجویی و توریستی و …) شما را انجام دهد، از سمت اداره مهاجرت کانادا، شما متخلف شناخته شده و در صورتی که اداره مهاجرت کانادا به این موضوع پی ببرد پرونده شما ریجکت شده و تا 5 سال از اقدام مجدد محروم خواهید شد. چه بسا این موسسات و افراد که فعالیت غیر قانونی دارند با ارائه مدارک تقلبی از سمت شما به اداره مهاجرت کانادا (با هدف بالا بردن شانس موفقیت شما!) باعث شوند که دیگر هیچگاه نتوانید موفق به مهاجرت به کانادا و حتی کشورهایی که در این زمینه با کانادا همکاری دارند شوید.

لینک مراجع رسمی

در لینک زیر که از وبسایت اداره مهاجرت کانادا است این سه دسته از افراد که می توانند به طور قانونی و رسمی وکالت پرونده مهاجرتی شما را بر عهده بگیرند مشخص شده اند:

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigration-citizenship-representative/choose/authorized.html

در تصویر زیر توضیحات اداره مهاجرت کانادا در این زمینه و معرفی این سه دسته را مشاهده می کنید:

دسته اول:

اولین گروه از افرادی که می توانند وکالت رسمی پرونده شما بر عهده بگیرند اعضا ICCRC یا همان شورای قانونگذاری مشاوران مهاجرت کانادا هستند. برای این که مطمئن شوید وکیل شما عضو ICCRC هست یا نه کافی است اسم و مشخصات او را در این لینک جستجو کنید. در ویدئو کوتاه زیر نحوه یافتن نام یک عضو ICCRC را می بینید:

دسته دوم:

گروه بعدی وکلای رسمی و حقوقی کانادا می باشند. به این دلیل نام این افراد در اولویت دوم قرار گرفته که تعداد کمی از Lawyer ها در حوزه پرونده های مهاجرتی فعالیت می کنند.

دسته سوم:

دسته آخر پارالیگال های استان انتاریو می باشند. این گروه از افراد نیز بسیار کم و محدود در زمینه مهاجرت فعالیت دارند.

لطفا دقت کنید:

وکیل دادگستری در ایران وکیل مهاجرت به کانادا نیست! در صورتی که اداره مهاجرت کانادا پی به این موضوع ببرد پرونده شما ریجکت شده و برای 5 سال محروم خواهید شد!

اگر کسی ادعا کرد با وکیل یا مشاور رسمی مهاجرت کانادا همکاری می کند در اولین برخورد به او اعتماد نکنید! از او مشخصات وکیل را گرفته، اسم وکیل را طبق توضیحات بالا سرچ کنید و از او بخواهید که با خود وکیل مستقیما صحبت کنید و بعد اقدام به عقد قرارداد کنید. این حق شماست که در طول پرونده با وکیل خود صحبت کنید.

آژانس های مسافرتی و شرکت های کاریابی و … در ایران حق انجام پرونده های مهاجرتی را ندارند مگر اینکه ایجنت رسمی یک وکیل یا مشاور مهاجرت کانادا باشند که در این صورت نیز از آژانس یا شرکت مورد نظر مشخصات وکیل را گرفته، اسم وکیل را طبق توضیحات بالا سرچ کنید و از او بخواهید که با خود وکیل مستقیما صحبت کنید و بعد اقدام به عقد قرارداد کنید.

اگر کسی وکالت پرونده شما را بر عهده گرفت باید پرونده شما توسط پورتال وکیل که توسط اداره مهاجرت کانادا مورد تایید است سابمیت شده و فرم وکالت نیز امضا و ارسال شود. اگر از طریق پورتال سابمیت نشود باز هم باید فرم وکالت تکمیل و برای اداره مهاجرت کانادا ارسال شود.

اگر شخصی (حتی اگر وکیل رسمی مهاجرت بود) به شما وعده ویزای تضمینی داد به هیچ عنوان با او همکاری نکنید. وعده ویزای تضمینی کلاهبرداری بوده و اگر سازمان ICCRC متوجه این موضوع شود لاینس آن وکیل را باطل خواهد کرد.

فریب وعده و وعیدهای رنگارنگ را نخورید! اگر شخصی به شما روشی را برای مهاجرت معرفی کرد حتما از طریق کانال های رسمی دیگر نیز پرس و جو کنید تا مطمئن شوید چنین روشی وجود داشته و میتوان از طریق آن اقدام کرد.

در حال ارسال
نظرات کاربر
5 (1 رای)