فریب نخوریم! تبعات ارسال مدارک تقبلی

تبعات استفاده از خدمات وکلای مهاجرتی غیرقانونی – این قسمت: نامه تمکن مالی

با توجه به شرایط کشورمان ایران که متاسفانه مردم از لحاظ اقتصادی و … تحت فشار زیادی هستند، شاهد افزایش تقاضای مهاجرت خصوصاً به کانادا هستیم. همین افزایش تقاضا منجر به افزایش سوء استفاده سودجویان از نا آگاهی و پریشانی ایرانیان می شود. شرکت‌ ها و اشخاصی که با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و حتی در روزنامه‌های رسمی به صورت کاملاً غیر قانونی اقدام به ارسال پرونده‌های مهاجرتی متقاضیان می‌کنند. در کشور کانادا نیز این افراد آشکارا فعالیت دارند و دامنه فعالیت آنها از فضای مجازی نیز فراتر رفته و اقدام به تبلیغ خدمات غیرقانونی خود در روزنامه های فارسی زبان کانادا نیز می کنند! تشخیص وکیل یا شرکت قابل اعتماد را حداقل از دو طریق می توان انجام داد: اولاً اطمینان از دارا بودن مجوزهای قانونی و ثانیاً گرفتن فیدبک از مشتریان قبلی.

استفاده از خدمات وکلای غیرقانونی همواره مشکلات زیادی را برای متقاضیان به وجود آورده است. از پرداخت هزینه های هنگفت بدون درصدی پیشرفت در پرونده تا محروم شدن به مدت 5 سال از مهاجرت به کانادا. اما اخیراً مواردی را مشاهده کرده‌ایم که متقاضی مهاجرت بدون آنکه در جریان جزئیات پرونده ارسال شده‌اش توسط وکلای غیر قانونی باشد، به دلیل جعل مدارک تحت پیگرد قانونی در داخل ایران نیز قرار گرفته است!

داستان به این صورت این است که وکیل نامعتبر بدون اطلاع متقاضی اقدام به ارسال مدارک تقلبی بانکی به اسم متقاضی با هدف بالاتر بردن شانس قبولی و در نتیجه کسب درآمد نموده است. آفیسر سازمان مهاجرت نیز پس از استعلام از بانک ایرانی متوجه تقلبی بودن این مدارک شده و فرد را به مدت 5 سال از ورود به کانادا محروم کرده است. اما این پایان ماجرا نبوده و بانک مورد نظر نیز به دلیل جعل مدارک از متقاضی شکایت کرده است. حال این شخص علاوه بر پرداخت هزینه به وکیل نامعتبر و محرومیت 5 ساله از ورود به کانادا، باید در “دادسرای انقلاب ایران” هم به جرم جعل مدارک حاضر شود و احتمالاً “سوء سابقه کیفری” نیز به پرونده وی اضافه شود.

نباید تبلیغات پر زرق و برق و شعارهای جذاب را مبنای اعتماد به هر شخصی قرار داد. ابتدا باید شماره عضویت فرد مورد نظر را در سازمان ICCRC جویا شوید و مشحصات وی و شرکت ثبت شده اش را در وبسایت این سازمان جستجو کنید. چنانچه فردی ادعای همکاری با وکیل یا وکلای رسمی را نمود نیز حتماً اطلاعات او را در سایت ICCRC چک نمائید چرا که هر ایجنت (Agent) رسمی نیز باید در این سازمان ثبت شده باشد. همچنین، با دفتر وکیل مربوطه در کانادا تماس بگیرید و از اعتبار ایجنت یا نماینده وی در ایران یا کانادا اطمینان حاصل کنید. افراد متعددی در ایران با ادعای همکاری با “وکلای رسمی” اقدام به عقد قرارداد می نمایند که امری غیر قانونی می باشد و عواقب خوبی در انتظار پرونده مهاجرتی نخواهد بود.

و سخن آخر ما با شما این است که با رویای ورود به کانادا و زندگی در این کشور فریب کلاهبرداران را نخورید و سرمایه زندگی خود که قطعا به سختی به دست آورده‌اید را به هدر ندهید. در این مسیر حتما از مشاوره وکلای رسمی مهاجرت استفاده کنید.

[livicon_evo name=”warning-alt.svg” size=”25px”][/livicon_evo] دقت کنید که به هیچ عنوان با شرکت هایی که لایسنس رسمی وکالت پرونده های مهاجرتی کانادا را ندارند برای پیشبرد کارتان همکاری نکنید.

[livicon_evo name=”check.svg” size=”25px”][/livicon_evo] اگر پرونده شما دست هر شرکت یا وکیلی هست از او بخواهید که شماره عضویت رسمی خود را به شما ارائه دهد. همچنین وکیل شما باید مدارکی که نشان دهد خود را به عنوان وکیل شما معرفی کرده را هم به شما ارائه دهد.

 

به روز ترین اخبار مهاجرتی کانادا در وبسایت شرکت مهاجرتی ویکی ویزا کانادا (eCanada سابق)

امیر پوراسماعیل (وکیل رسمی مهاجرت کانادا):

[livicon_evo name=”check-alt.svg” size=”30px”][/livicon_evo]  Amir Pouresmael Janbaz Fomani (RCIC): R530641

[livicon_evo name=”check.svg” size=”30px”][/livicon_evo] برنامه های مهاجرتی کانادا را با گروه مهاجرتی ویکی ویزا کانادا (eCanada سابق) دنبال نمائید.

[livicon_evo name=”check-alt.svg” size=”30px”][/livicon_evo] امیر پوراسماعیل (وکیل رسمی مهاجرت با شماره عضویت R530641)

www.t.me/wikivisacanada

www.instagram.com/wikivisacanada

www.twitter.com/wikivisacanada

www.facebook.com/wikivisacanada

فهرست مطالب
اشتراک گذاری صفحه:
0 0 رای ها
امتیازدهی به صفحه
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها