• info@wikivisacanada.com
  • امیر پوراسماعیل جانباز فومنی عضو رسمی شورای قانونگذاری مشاوران مهاجرت کانادا R530641
اقامت دائم کانادا با ثبت اختراع
15 فروردین 1399

با ثبت اختراع در کانادا

صرفاً با ثبت اختراع نمی‌توانید به کانادا مهاجرت کنید، اما از این طریق ممکن است بتوانید از برنامه استارت آپ ویزا برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید. این برنامه بر پایه ایده‌های خلاقانه یا اختراعاتی است که بتوانند در سطح جهانی رقابت نموده و در کانادا بازار خوبی داشته باشند. این یک مسیر مهاجرت تجاری است که از طریق آن حداکثر 5 نفر یا خانواده می‌توانند به عنوان بازوهای اجرایی پروژه اقدام نمایند.

بعد از آماده کردن پروژه و ارائه آن به سازمان‌هایی که صلاحیت بررسی این پروژه‌ها دارند و اخذ تاییدیه از آن‌ها می‌توان برای کسب اقامت دائم کانادا اقدام نمود. بنابراین ثبت اختراع می‌تواند به گرفتن اقامت دائم کانادا کمک کند. البته دقت کنید که کیفیت پروژه ارائه شده و برنامه و پلنی که برای انجام پروژه در نظر گرفته می‌شود هم اهمیت خیلی زیادی دارد. بررسی‌های دقیقی توسط سازمان‌های مربوطه و همچنین اداره مهاجرت کانادا برای روی پروژه‌ها انجام می‌گیرد. آنها می‌خواهند از ارائه پروژه‌های فیک و بدون پشتوانه جلوگیری کنند و با ثبت هر اختراعی نمی‌توانید اقامت دائم کانادا را دریافت کنید.

مدت زمان لازم برای کسب اقامت دائم

اگر می‌خواهید با ثبت اختراع در کانادا و از طریق برنامه استارت آپ ویزا اقامت دائم کانادا را کسب کنید، این پروسه بین 2 تا 3 سال زمان نیاز دارد. در مدت زمانی که منتظر صدور ویزای اقامت دائم هستید می‌توانید درخواست اجازه کار در داخل کانادا داره و بر روی پروژه مد نظر خود کار کنید.

روند ثبت اختراع در کانادا

اگر می‌خواهید از برنامه استارت آپ ویزا استفاده کنید نیازی نیست که حتما پروژه شما در کانادا به عنوان یک اختراع ثبت شود. اما اگر پروژه‌ای که در نظر گرفته‌اید قابلیت ثبت به عنوان یک اختراع را دارد می‌تواند تاثیر مثبتی در روند اخذ ویزای اقامت دائم شما از این روش داشته باشد. توصیه می‌کنیم که در این زمینه حتما از تجربه افراد آگاه یا وکیل و مشاور رسمی مهاجرت کانادا استفاده کنید. این پروسه بسیار زمان‌بر و پرهزینه است. اگر مسیر را درست پیش نبرید، هزینه و زمان شما که تمام سرمایه شماست از بین خواهد رفت.

توضیحات مسیر مهاجرتی استارت آپ:

http://www.wikivisacanada.com/immigration/start-up-visa

فرم ارزیابی تجاری ویکی ویزا:

www.wikivisacanada.com/services/free-assessment-investor

در حال ارسال
نظرات کاربر
5 (1 رای)
Avatar

امیر پوراسماعیل (ادمین)

امیر پوراسماعیل جانباز فومنی (RCIC) هستم. وکیل رسمی مهاجرت به کانادا و عضو Immigration Consultants of Canada Regulatory Council با شماره عضویت 530641 آماده قبول وکالت پرونده های اقامت دائم و ویزای دانشجویی و توریستی شما می باشم.

دیدگاه کاربران

Avatar
ایمان 11 آذر 1399

سلام عموی من مخترع است 19 اختراع ثبت شده داره اگه ویزای استارتاپ رو بگیره درسته میتونه با خودش 3-4 نفر با خودش ببره اگه اره باید خانواده درجه یک باشه؟؟

Avatar
پویا 2 خرداد 1400

سلام
من یک اختراع ثبت شده در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر و ۱۷ طرح دیگر در شرف ثبت دارم می‌خوام برخی رو بفروشم و از همین طریق و اختراع خودم برای مهاجرت به کانادا اقدام کنم شما میتونین کمکی کنین؟

دیدگاه شما در مورد این مطلب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس از طریق واتساپ تماس از طریق اینستاگرام تماس از طریق تلگرام تماس با کارشناسان